Яскравий і соковитий вечерю для всієї родини – шматочки індички з овочами, запечені в духовці. М’ясо відмінно просочиться соком інших продуктів. Порадуйте близьких смачним блюдом з вітамінами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Індичка – 0,5 кг
- Кабачки – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Помідори черрі – 6 шт.
- Гірчиця – 3 ч. л.
- Сметана – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Готувати шматочки індички з овочами, запечені в духовці просто! М’ясо індички поділяємо на частини. Злегка відбиваємо отримані шматки.
В глибоку тарілку вливаємо сметану і додаємо до неї гірчицю.
Для маринаду можна комбінувати два види гірчиці: звичайну і зернову.
Додаємо сіль і ретельно розмішуємо масу.
Обмазуємо сметаною з гірчицею шматки індички. Залишаємо на 15 хвилин.
В цей час натираємо моркву і тонко ріжемо цибулю. Обсмажуємо пару хвилин на сковороді.
Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими колами.
Маслом гарненько обмазуємо деко.
Першим шаром викладаємо кабачки.
Слідом розкладаємо черрі, розділені на четвертинки.
Рівномірно розподіляємо піджарку з моркви і цибулі.
Кладемо шматки індички в соусі.
Відправляємо страву на 45 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.
Готову страву розкладаємо по порційних тарілках. Можна подавати до столу!
Дієтичні страви з кабачків Індичка Кабачки з м'ясом Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці