Приготувати свинину в мультиварці дуже просто, необхідно натерти м’ясо спеціями, помістити в чашу і вибрати правильний режим. Таке м’ясо можна подати в гарячому і охолодженому вигляді.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1 – 1,2 кг
- Суміш перців – 1 – 1,5 ч. л.
- Прованські трави – за смаком
- Часник – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати шматок свинини в фользі в мультиварці? Суміш перців і ароматні трави змішайте.
Шматок свинини помийте, промокніть паперовими рушниками, натріть спеціями і сіллю.
Оберніть м’ясо в два шари фольги, добре закріпіть краю, щоб сік не витікав.
Згорток помістіть в чашу мультиварки, встановіть режим «Випічка» на 1 годину. Через півгодини переверніть м’ясо.
Після звукового сигналу, оповещающего про закінчення програми, розгорніть фольгу і перевірте готовність свинини. Наріжте м’ясо на порції і подавайте на стіл.
Смачного!