Рукав для запікання дозволяє приготувати дуже смачну страву зі свинини та картоплі, до того ж зробити це можна без бризок і жиру на стінках духовки. М’ясо нудиться у власному соку в рукаві, тому виходить соковитим і ароматним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1 кг
- Паприка – 1 ч. л.
- Суміш перців – за смаком
- Петрушка – 1 ч. л.
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Гвоздика – 3 – 5 шт.
- Мускатний горіх – 1 щіпка
- Лавровий лист – 2 – 3 шт.
- Часник – 3 – 4 зуб.
- – за смаком
- Картопля – 5 – 6 шт.
Процес приготування:
Приступимо до готування шматка свинини з картоплею, запеченого в рукаві в духовці. Свинину вимити під проточною водою, промокніть паперовими рушниками.
Часник очистіть і наріжте тонкими смужками.
Сухі спеції змішайте в окремій ємності.
Натріть свинину спеціями, сіллю і часником.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте кружечками.
Картоплю посоліть за смаком, покладіть його в рукав для запікання, додайте до нього гвоздику і лаврові листи.
Зверху на картоплю покладіть м’ясо, закріпіть краю рукава.
Запікайте м’ясо з картоплею в рукаві в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Потім розріжте пакет і дайте підрум’янитися м’яса 15-20 хвилин.
Страва готова, подавайте його в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Страви з свинини