Рукав для запікання дозволяє приготувати дуже смачну страву зі свинини та картоплі, до того ж зробити це можна без бризок і жиру на стінках духовки. М’ясо нудиться у власному соку в рукаві, тому виходить соковитим і ароматним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Суміш перців – за смаком
  • Петрушка – 1 ч. л.
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Гвоздика – 3 – 5 шт.
  • Мускатний горіх – 1 щіпка
  • Лавровий лист – 2 – 3 шт.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • – за смаком
  • Картопля – 5 – 6 шт.

Процес приготування:

Приступимо до готування шматка свинини з картоплею, запеченого в рукаві в духовці. Свинину вимити під проточною водою, промокніть паперовими рушниками.

Часник очистіть і наріжте тонкими смужками.

Сухі спеції змішайте в окремій ємності.

Натріть свинину спеціями, сіллю і часником.

Картоплю почистіть, помийте і наріжте кружечками.

Картоплю посоліть за смаком, покладіть його в рукав для запікання, додайте до нього гвоздику і лаврові листи.

Зверху на картоплю покладіть м’ясо, закріпіть краю рукава.

Запікайте м’ясо з картоплею в рукаві в духовці при 180 градусах 40-50 хвилин. Потім розріжте пакет і дайте підрум’янитися м’яса 15-20 хвилин.

Страва готова, подавайте його в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Страви з свинини