Ідеальний шніцель по столичному легко самостійно приготувати з курячого філе. Ситне і апетитне м’ясне страву можна подавати на обід або вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Батон – 120 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування шніцеля курячого по-столичному. Філе курки промиваємо і, при необхідності, нарізаємо на відповідні для шніцеля шматочки.
Яйця ретельно збиваємо з молоком, сіллю і чорним меленим перцем. У цій суміші необхідно промокнути кожен курячий шматочок.
Беремо черствий батон і нарізаємо його на тонкі довгасті шматочки. Якщо продукт свіжий, то його можна нарізати і просушити в духовці. Після яєчної суміші обвалюємо філе в сухарях і відразу ж відправляємо в сковороду з олією.
Смажимо кожен шматочок до яскравого рум’янцю. Після чого страву можна розкладати по тарілках. Курячий шніцель по столичному готовий!
Котлети Котлети з курячого філе Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів