Смачні, апетитні шоколадні капкейки з вершковим кремом – найкращі ласощі, щоб побалувати своїх рідних. М’які, повітряні, з ніжним вершковим кремом, вони дуже швидко зникають з тарілок.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Для тіста: –
- Борошно – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Какао-порошок – 2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Для крему: –
- Вершки – 200 мл
- Цукрова пудра – 2 ст. л.
- Шоколад – 30 гр.
- Сир вершковий – 100 гр.
- Малина – 50 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати шоколадні капкейки з вершковим кремом? Вершкове масло розтоплюємо на повільному вогні. З’єднайте з яйцями, молоком і цукром збиваємо все в однорідну масу.
Борошно з’єднайте з розпушувачем і какао. Додаємо їх в яєчну суміш і замішуємо тісто.
Шоколад розтоплюємо на водяній бані.
Вершки змішуємо з цукровим піском, збиваємо їх в густий крем з допомогою міксера, потім додаємо вершковий сир, шоколад і малину. Збиваємо крем ще раз.
Формочки для капкейків промазуємо маслом. Заповнюємо їх тісто приблизно на 2/3. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при температурі 180-200 градусів 25-30 хв
Для прикраси нам знадобитися кондитерський мішок. Заповнюємо його кремом і робимо піки на верхівках капкейків.
Приємного апетиту!
Вологі шоколадні кекси Кекси без родзинок Кекси в паперових формочках Кекси в силіконових формочках Кекси з какао Кекси з ягодами Шоколадні кекси в духовці Шоколадні мафіни класичні