Смачні, апетитні шоколадні капкейки з вершковим кремом – найкращі ласощі, щоб побалувати своїх рідних. М’які, повітряні, з ніжним вершковим кремом, вони дуже швидко зникають з тарілок.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Для тіста: –
  • Борошно – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Для крему: –
  • Вершки – 200 мл
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.
  • Шоколад – 30 гр.
  • Сир вершковий – 100 гр.
  • Малина – 50 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати шоколадні капкейки з вершковим кремом? Вершкове масло розтоплюємо на повільному вогні. З’єднайте з яйцями, молоком і цукром збиваємо все в однорідну масу.

Борошно з’єднайте з розпушувачем і какао. Додаємо їх в яєчну суміш і замішуємо тісто.

Шоколад розтоплюємо на водяній бані.

Вершки змішуємо з цукровим піском, збиваємо їх в густий крем з допомогою міксера, потім додаємо вершковий сир, шоколад і малину. Збиваємо крем ще раз.

Формочки для капкейків промазуємо маслом. Заповнюємо їх тісто приблизно на 2/3. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при температурі 180-200 градусів 25-30 хв

Для прикраси нам знадобитися кондитерський мішок. Заповнюємо його кремом і робимо піки на верхівках капкейків.

Приємного апетиту!

Вологі шоколадні кекси Кекси без родзинок Кекси в паперових формочках Кекси в силіконових формочках Кекси з какао Кекси з ягодами Шоколадні кекси в духовці Шоколадні мафіни класичні