Дуже люблю готувати випічку в мультиварці. Встановила програму – і займайся своїми справами. Випічка ніколи не подгорала і виходила чудової за структурою і смаку. Рекомендую приготувати шоколадний бісквіт на окропі в мультиварці.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Окріп – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Сіль – 1 щіпка
- Сода харчова – 1.5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.
- Ванілін – 1 пакет
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Какао-порошок – 6 ст. л.
- Масло рослинне – 0.5 склянки
Процес приготування:
Готувати шоколадний бісквіт на окропі в мультиварці легко! У глибокій мисці з’єднайте пшеничне борошно, какао, ванільний цукор, щіпку солі і цукровий пісок.
Додати харчову соду і розпушувач, ретельно перемішайте.
В іншу миску розбийте курячі яйця і перемішайте з допомогою віночка до однорідної консистенції. Додайте молоко і рослинне масло і ретельно перемішайте.
Рідкі інгредієнти влийте до сухих інгредієнтів і добре перемішайте до однорідної маси. В отримане тісто влийте склянку окропу і ретельно перемішайте.
Чашу мультиварки змастіть маслом, акуратно перекладіть тісто і розрівняти. Закрийте кришку мультиварки, на панелі виберете режим «Випічка», встановіть час приготування: 50 хвилин. Після звукового сигналу, встановіть режим «Підігрів» на 10 хвилин. Після закінчення часу відкрийте кришку приладу, бісквіт остудіть і акуратно перемістіть на блюдо.
Приємного чаювання!
Бісквіт з рослинним маслом Бісквіт на молоці Вологий бісквіт Вологий шоколадний бісквіт