Шоколадний манник з бананами – просто неймовірний домашній десерт! Таке ласощі прикрасить будь чаювання і не затримається на тарілках. Ніжний, м’який пиріг з неповторним ароматом так і проситься в рот! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Манна крупа – 250 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Розпушувач тіста – 10 гр.
- Банан – 2 шт.
- Какао-порошок – 50 гр.
- Цукрова пудра – 20 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування шоколадного лепешняку з бананом? Яйця збиваємо з цукровим піском і збиваємо їх міксером в густу масу.
Манну крупу з’єднуємо зі сметаною і перемішуємо.
Банани ріжемо невеликими шматочками.
Засипаємо в манну масу розпушувач, какао і додаємо яєчну суміш і банани. Все ретельно перемішуємо.
Форму для випікання устеляємо пергаментом і викладаємо на нього тісто, розрівнюємо його по поверхні форми. Випікаємо манник 30-40 хв. при температурі 180-200 градусів. Готовий манник посипаємо цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Манник Манник без молока Манник без молока і кефіру Манник з бананом Манник з какао Маннік на сметані класичний Пишний маннік на сметані розсипчастий