По цьому рецепту ви зможете приготувати смачне похідне блюдо в умовах міської кухні. Шулюм – це суп, який вариться на яловичому бульйоні з додаванням овочів, спецій і зелені.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Картопля – 5 – 6 шт.
- Зелень – за смаком
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Перець духмяний горошок – 3 – 5 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати шулюм з яловичини в казані на плиті. М’ясо помийте і наріжте на кубики.
Перекладіть м’ясо в казан, залийте водою і поставте варитися.
Після закипання додайте цибулю, часник і перець горошком. Варити 40-50 хвилин.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте великими кубиками, додайте в казан, посоліть суп по смаку. Продовжуйте варити 12-15 хвилин.
Потім додайте нарізаний болгарський перець, варіть ще 5-7 хвилин.
В кінці додайте подрібнену зелень, зніміть казан з вогню, прикрийте кришкою і залиште на 5-10 хвилин.
Приємного апетиту!
Шулюм Шулюм в казані Шулюм з яловичини Шулюм класичний