Ситна домашня шурпа виходить з додаванням яловичини і нуту. Спробуйте простий кулінарний рецепт, з яким справляться навіть новачки. Готову страву порадує ароматом і насиченим смаком. Подавайте до обіднього столу!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Нут – 0,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 0,5 пучків

Процес приготування:

Рецепт приготування шурпи з яловичини з нутом смачний! Нут заливаємо холодною водою і залишаємо його там на кілька годин до розбухання. М’ясо нарізаємо на шматки середнього розміру. Варимо продукти в казані або каструлі близько години.

Очищаємо моркву і цибулею і розділяємо їх на невеликі частини.

Підготуємо спеції для цієї страви. Можна використовувати перець, зіру, коріандр.

Дрібно нарізаємо зелень і гострий перець. Помідори розбираємо на четвертинки. Нутрощі овоча можна видалити.

Всі підготовлені овочі кладемо до нуту і м’яса. Додаємо сіль разом зі спеціями. Готуємо страву на слабкому вогні 40 хв.

Поживна страва готова. Розкладайте гарячу шурпу по порційних тарілках і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини в казані на плиті Шурпа з яловичини по-узбецьки Шурпа класична