Ситна домашня шурпа виходить з додаванням яловичини і нуту. Спробуйте простий кулінарний рецепт, з яким справляться навіть новачки. Готову страву порадує ароматом і насиченим смаком. Подавайте до обіднього столу!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 300 гр.
- Нут – 0,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 0,5 пучків
Процес приготування:
Рецепт приготування шурпи з яловичини з нутом смачний! Нут заливаємо холодною водою і залишаємо його там на кілька годин до розбухання. М’ясо нарізаємо на шматки середнього розміру. Варимо продукти в казані або каструлі близько години.
Очищаємо моркву і цибулею і розділяємо їх на невеликі частини.
Підготуємо спеції для цієї страви. Можна використовувати перець, зіру, коріандр.
Дрібно нарізаємо зелень і гострий перець. Помідори розбираємо на четвертинки. Нутрощі овоча можна видалити.
Всі підготовлені овочі кладемо до нуту і м’яса. Додаємо сіль разом зі спеціями. Готуємо страву на слабкому вогні 40 хв.
Поживна страва готова. Розкладайте гарячу шурпу по порційних тарілках і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини в казані на плиті Шурпа з яловичини по-узбецьки Шурпа класична