Січені котлети з індички в духовці – варіант корисного і смачного страви. Такі котлети популярні серед тих, хто стежить за раціоном харчування і дотримується здорового способу життя. Готову страву виходить м’яким і досить соковитим. Знаючи всі секрети приготування таких котлет, в результаті у кожного вийде смачне блюдо!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Філе індички – 600 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Батон – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати січені котлети з індички в духовці просто! Філе індички поставте на 30 хвилин в морозильну камеру. Після цього з допомогою гострого ножа дрібними шматочками поріжте м’ясо.

Батон рвемо невеликими шматками, покласти в ємність, заливаємо молоком, залишаємо на 5 хвилин.

Ріпчасту цибулю треба очистити і дрібно порізати.

Часник також очищаємо і подрібнюємо.

В одній ємності з’єднуємо рубане філе, розм’яклий батон, подрібнені цибуля та часник. Вбиваємо в робочу ємність до решти інгредієнтів яйце, додаємо сіль, чорний мелений перець та інші спеції. Перемішуємо.

Мокрими руками беремо невелику кількість котлетної маси і формуємо заготовки. Викладаємо котлети на деко, попередньо застелений пергаментом або фольгою. Запікаємо страву при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин.

Січені котлети з індички в духовці готові!

Приємного вам апетиту!

Дієтичне котлети з індички Котлети з індички в духовці Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички