Січені котлети з індички в духовці – варіант корисного і смачного страви. Такі котлети популярні серед тих, хто стежить за раціоном харчування і дотримується здорового способу життя. Готову страву виходить м’яким і досить соковитим. Знаючи всі секрети приготування таких котлет, в результаті у кожного вийде смачне блюдо!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Філе індички – 600 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Батон – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати січені котлети з індички в духовці просто! Філе індички поставте на 30 хвилин в морозильну камеру. Після цього з допомогою гострого ножа дрібними шматочками поріжте м’ясо.
Батон рвемо невеликими шматками, покласти в ємність, заливаємо молоком, залишаємо на 5 хвилин.
Ріпчасту цибулю треба очистити і дрібно порізати.
Часник також очищаємо і подрібнюємо.
В одній ємності з’єднуємо рубане філе, розм’яклий батон, подрібнені цибуля та часник. Вбиваємо в робочу ємність до решти інгредієнтів яйце, додаємо сіль, чорний мелений перець та інші спеції. Перемішуємо.
Мокрими руками беремо невелику кількість котлетної маси і формуємо заготовки. Викладаємо котлети на деко, попередньо застелений пергаментом або фольгою. Запікаємо страву при температурі 190 градусів протягом 30 хвилин.
Січені котлети з індички в духовці готові!
Приємного вам апетиту!
Дієтичне котлети з індички Котлети з індички в духовці Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички