До рубаним курячих котлет підійде практично будь-який гарнір: каші, макарони, овочі в будь-якому вигляді або просто картоплю. Будь то сніданок, обід або вечеря – смачно нагодувати сім’ю не складе труднощів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. л.
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло соняшникове – 6 ст. л.

Процес приготування:

Готувати січені курячі котлети з крохмалем і майонезом просто! Філе помийте, обсушіть і наріжте дрібними кубиками.

Цибулю очистіть, промийте водою і дрібно наріжте.

У мисці змішайте цибулю, м’ясо, яйце, майонез і крохмаль, посоліть за смаком. Майонез додасть соковитості, а крохмаль не дасть котлет розвалитися при смаженні.

Добре розігрійте сковороду, влийте соняшникову олію і обсмажте на середньому вогні рубані котлети з двох сторін. Готові котлети подавайте гарячими з гарніром на ваш вибір.

Приємного апетиту!

Котлети Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети без яєць ПП курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячої грудки з борошном