Кабачок – ситний, але при цьому легкий продукт. З овочів можна приготувати безліч страв, які зможуть стати основним блюдом, так і гарніром на вашому столі. Спробуйте простий і смачний рецепт – смажені кабачки кубиками.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки (середній) – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати смажені кабачки кубиками, підготуємо інгредієнти. Якщо кабачок молодий, то можна не очищати його від шкірки і насіння. Але якщо шкірка все ж грубувата, то краще буде позбутися від неї.
Далі овоч нарізаємо кубиками середнього розміру. Якщо порізати дуже дрібно, то кабачок може розваритися і перетворитися на кашу.
Цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо будь-яким зручним способом.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом.
Викладаємо кабачки. Обсмажуємо до легкого рум’янцю 3-5 хвилин.
Потім викладаємо цибулю і робимо вогонь поменше.
Вміст сковороди слід посолити і поперчити. Можна додати інші спеції за смаком. Перемішуємо і обсмажуємо до загальної готовності страви.
свіжу зелень Подрібнюємо. Її вибираємо за смаком. Можна використовувати кріп або петрушку.
В кінці приготування кабачків висипаємо зелень. Перемішуємо і знімаємо з вогню. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачки на сніданок ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки Страви з кабачків на сковороді