Смачний кляр може перетворити будь-яку страву! А кабачки в клярі виходять просто дивовижними. Вони зберігають ніжний смак, і набувають хрустку скоринку. Подаючи таку страву з часниковим соусом, ви отримуєте ідеальну закуску і компліменти рідних!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 2 кг
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Масло олію – 100 мл
- Сіль – 2 ч. л.
- Базилік сушений – за смаком
- Чебрець свіжий – за смаком
- Орегано – за смаком
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
- Часник – 3 зуб.
- Кріп – 2 гілки
- Петрушка – 2 гілки
- Майонез – 200 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати смажені кабачки в клярі з часником і майонезом, кабачки миємо, зрізаємо у них хвостики і ріжемо кружальцями.
Складаємо їх в тарілку і посипаємо сіллю, залишаємо на 10-15 хв, щоб вони пустили сік. Потім зливаємо його.
Для кляру будемо викорисмент яйця розбиваємо в миску і змішуємо з борошном. Збиваємо все віночком.
Тепер додаємо в кляр спеції і сіль. Добре перемішуємо.
Обвалюємо кабачки в клярі з обох сторін.
Смажимо кабачки до рум’яного кольору на розігрітому рослинному маслі, оскільки вони не будуть пригорати.
Приготуємо часниковий соус. Подрібнити часник через прес, змішаємо з майонезом і подрібненою зеленню.
Змащуємо готові кабачки приготованим соусом.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки в клярі з часником на сковороді Кабачки в клярі на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки з часником Страви з кабачків на сковороді Хрусткі кабачки