Смажені кабачки з часником і помідорами – закуска, яка не може набриднути. Просте приготування, відмінний смак і приємний аромат. Закуска може бути присутнім на вашому столі щодня і буде чудово виглядати на святковому застіллі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Майонез – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Борошно пшеничне – 200 – 250 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування смажених кабачків з часником і помідорами. Підготуйте необхідні інгредієнти. Кабачки ретельно вимийте і дайте обсохнути. Обріжте кінчики і очистіть шкірку за допомогою овочечистки. Якщо кабачок молодий, чистити його не потрібно. Помідори помийте і обсушіть. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.
Очищений кабачок нарізати тонкими кружечками.
В пшеничне борошно, додайте сіль і чорний мелений перець, перемішайте. Ретельно обваляйте кабачки в борошняній суміші.
добре розігрійте Сковороду. Налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть кабачки. Обсмажте протягом декількох хвилин на середньому вогні.
Обережно, скориставшись лопаткою або двома виделками, переверніть на іншу сторону і обсмажте ще кілька хвилин.
Пропущений через прес часник, додайте майонез і добре перемішайте. Тарілку застелити паперовими рушниками і викладіть готові кабачки, щоб вбралося зайве масло. Помідори наріжте кільцями. Кабачки перекладіть на блюдо, зверху розкладіть соус, а потім викладіть кільця помідорів і подавайте на стіл, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню.
Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами на сковороді Кабачки на сковороді з майонезом і часником Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків на сковороді