Смажені кабачки з м’ясом – смачне і ситне блюдо, яке можна приготувати на вечерю. Кабачки готуються швидко і просто. Ось тільки свинина зажадає трохи більше тимчасових витрат. Замість свинини можна взяти куряче м’ясо, тоді приготування страви стане значно коротше.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Кабачки – 200 гр.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Готувати смажені кабачки з м’ясом легко! М’ясо добре промийте і обсушити паперовими рушниками чи серветками. Наріжте середніми за розміром шматочками.

Добре розігрійте сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Викладіть нарізану свинину і обсмажте на сильному вогні до рум’яної скоринки. Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте до напівготовності.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, і наріжте тонкими півкільцями, викладіть до м’яса і обсмажте кілька хвилин, періодично помішуючи.

Кабачки добре помийте і очистіть за допомогою овочечистки. Очищені кабачки наріжте на кубики середньої величини. Якщо використовуєте молоді кабачки, то чистити їх не потрібно. Відправте кабачки в сковороду. Гострий перець помийте і подрібніть, додайте до м’яса, залийте соєвим соусом і тушкуйте під кришкою приблизно 10-12 хвилин.

Готові смажені кабачки з м’ясом викладіть порційно на тарілку. Подавайте смажені кабачки з м’ясом з улюбленим гарніром. До такої страви прекрасно підійде бурий рис або макарони з твердих сортів пшениці.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків на сковороді