Смажені кабачки з м’ясом – смачне і ситне блюдо, яке можна приготувати на вечерю. Кабачки готуються швидко і просто. Ось тільки свинина зажадає трохи більше тимчасових витрат. Замість свинини можна взяти куряче м’ясо, тоді приготування страви стане значно коротше.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Кабачки – 200 гр.
- Перець чилі – 1 шт.
- Соєвий соус – 50 мл
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Готувати смажені кабачки з м’ясом легко! М’ясо добре промийте і обсушити паперовими рушниками чи серветками. Наріжте середніми за розміром шматочками.
Добре розігрійте сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Викладіть нарізану свинину і обсмажте на сильному вогні до рум’яної скоринки. Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте до напівготовності.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, і наріжте тонкими півкільцями, викладіть до м’яса і обсмажте кілька хвилин, періодично помішуючи.
Кабачки добре помийте і очистіть за допомогою овочечистки. Очищені кабачки наріжте на кубики середньої величини. Якщо використовуєте молоді кабачки, то чистити їх не потрібно. Відправте кабачки в сковороду. Гострий перець помийте і подрібніть, додайте до м’яса, залийте соєвим соусом і тушкуйте під кришкою приблизно 10-12 хвилин.
Готові смажені кабачки з м’ясом викладіть порційно на тарілку. Подавайте смажені кабачки з м’ясом з улюбленим гарніром. До такої страви прекрасно підійде бурий рис або макарони з твердих сортів пшениці.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків на сковороді