Кабачки на сковороді гарні для перекусу. Спробуйте приготувати страву з додаванням сиру і помідорів. Така закуска підійде навіть для святкового столу!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Помідори свіжі – 250 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати смажені кабачки з помідорами і сиром? Кабачок ретельно промиваємо і витираємо паперовим рушником. Якщо є необхідність, то очищаємо від шкірки. Сам плід ріжемо тонкими кружечками.
Твердий сир пропускаємо через крупну тертку. До нього ж подрібнюємо часник і свіжу зелень. Ідеально підійде кріп.
В суміш додаємо майонез і добре перемішуємо.
розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо шматочки кабачка з обох боків до рум’янцю. Не забуваємо солити і перчити.
Кабачки викладаємо на сервірувальну тарілку. Кожен шматочок рясно обмазуємо сирної заправкою. Зверху додаємо шматочки помідора. Можна використовувати черрі. Блюдо готове до подачі. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків