Оригінальна закуска, яку дуже просто заготовити на зиму. Якщо у вас великий урожай або вам просто захотілося урізноманітнити свої закачування, обов’язково спробуйте це блюдо. Виходить дуже смачно і незвично!
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Масло рослинне – 100 мл
- Часник – 1 головка
- Оцет столовий 9% – 2 ч. л.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування смажених огірків на зиму смачний!Для смаження огірків нам знадобитися велика сковорідка або каструлю. Огірки потрібно помити і нарізати кружальцями. Змащуємо посуд для смаження соняшниковою олією і розігріваємо її. Викладаємо огірки і обсмажуємо з обох боків до появи золотистого рум’янцю.
Цибулю позбавляємо від лушпиння і нарізаємо його півкільцями.
Часник також кришимо ножем і додаємо до огірків. Обсмажуємо протягом 10-15 хв.
Миємо й нарізаємо шматочками помідори. Відправляємо їх до огірків і цибулі. Тримаємо на вогні ще 10 хв. І в завершенні додаємо оцет.
Розкладаємо все по банкам і закатуємо. Перевертаємо на кришки і утеплюємо рушником до охолодження.
Приємного апетиту!
Мариновані огірки з оцтом на зиму Огірки з оцтом 9% на зиму Огірки кільцями на зиму Огірки на зиму Різані огірки на зиму