Дві години – і незвичайна пряна закуска з смажених огірків готова. У страву додається моркву і соєвий соус, який віддає йому весь свій смак. Огірки виходять досить гострими.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Огірки – 6 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Копчена паприка – 1 ст. л.
- Цибуля зелена – 8 пір’я
- Масло рослинне – 45 мл
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чилі – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати смажені огірки по-корейськи? Огірки помити, розрізати на 6 поздовжніх шматків. Далі ці шматки порізати поперек навпіл. Перекласти в глибокий салатник, в якому огірки будуть маринуватися.
очищену моркву Потерти на тертці для моркви по-корейськи. Зелена цибуля пір’ям помити, струсити воду і порізати соломкою приблизно по 5 см в довжину.
Часник дрібно нашаткувати. Всі подрібнені овочі перекласти в одну миску і перемішати. Для маринаду налити в каструлю з сотейника рослинну олію, нагріти. Додати порошок паприки, порізану тонкими кільцями червоний перець. Перемішати, довести до кипіння і готувати 1 хв
Вилити масло з прянощами в овочеву суміш, додати оцет і соєвий соус. Всипати дрібку солі, перемішати. Накрити огірки по-корейськи плівкою або кришкою, прибрати в холодильник на 2 години.
після 2 годин закуску перекласти в красивий салатник для подачі.
Приємного апетиту!
Огірки з оцтом 9% на зиму