Дві години – і незвичайна пряна закуска з смажених огірків готова. У страву додається моркву і соєвий соус, який віддає йому весь свій смак. Огірки виходять досить гострими.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Огірки – 6 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Копчена паприка – 1 ст. л.
  • Цибуля зелена – 8 пір’я
  • Масло рослинне – 45 мл
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чилі – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати смажені огірки по-корейськи? Огірки помити, розрізати на 6 поздовжніх шматків. Далі ці шматки порізати поперек навпіл. Перекласти в глибокий салатник, в якому огірки будуть маринуватися.

очищену моркву Потерти на тертці для моркви по-корейськи. Зелена цибуля пір’ям помити, струсити воду і порізати соломкою приблизно по 5 см в довжину.

Часник дрібно нашаткувати. Всі подрібнені овочі перекласти в одну миску і перемішати. Для маринаду налити в каструлю з сотейника рослинну олію, нагріти. Додати порошок паприки, порізану тонкими кільцями червоний перець. Перемішати, довести до кипіння і готувати 1 хв

Вилити масло з прянощами в овочеву суміш, додати оцет і соєвий соус. Всипати дрібку солі, перемішати. Накрити огірки по-корейськи плівкою або кришкою, прибрати в холодильник на 2 години.

після 2 годин закуску перекласти в красивий салатник для подачі.

Приємного апетиту!

Огірки з оцтом 9% на зиму