Грибний сезон – пора ароматних обідів з використанням грибів. Смажені підберезники з картоплею – як раз один з таких рецептів. Підосичники чудово поєднуються з картоплею, даруючи готовому блюду характерну грибну соковитість і неповторний смак.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Картопля – 1 кг
- Підберезники солоні – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 300 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати смажені підберезники з картоплею просто! Промити солоні підберезники під холодною водою, просушити гриби на паперовому рушнику, потім розрізати на невеликі шматочки.
Цибулю очистити, нарізати досить дрібно. Обсмажити цибулю і підберезники на олії на добре розігрітій сковороді до рум’яного кольору.
Картоплю помити, очистити, нарізати соломкою. Викласти картоплю до грибів і цибулі. Смажити все на невеликому вогні близько 25 хвилин.
Додати в блюдо сіль і спеції за смаком. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і дати потомитися 5 хвилин. Готові смажені підберезники з картоплею подавати гарячими. Пальчики оближеш!
Новости