Якщо хочете, щоб домашній медовик вийшов більш ніжним і легким за смаком, то приготуйте для нього крем зі сметани і вершків. Продукт вийде повітряним і в міру солодким.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Сметана 26% – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.

Процес приготування:

Як приготувати сметанно-вершковий крем для медовика? Підготуємо необхідні продукти: сметану, вершки і цукрову пудру. Відміряємо потрібну кількість кожного з них.

Міксером збиваємо вершки з цукровою пудрою в протягом декількох хвилин, поки вони не стануть ще більш густими і пишними.

Сметану викладаємо до вершків. Вона повинна бути з максимальним відсотком жирності. Так готовий продукт вийде більш якісним.

Збиваємо вміст, починаючи з низької швидкості і поступово її збільшуючи.

Працюємо міксером до отримання однорідної і повітряної маси.

Готовим кремом можна відразу обмазувати коржі медівника!

Вершково-сметанний крем для медовика Крем для медовика з магазинної сметани Крем для торта Крем для торта з вершків Медовик без яєць Медовик зі сметанним кремом