Я впевнена, що багато господинь користуються при приготуванні тортів улюбленим сметанним кремом. Я сьогодні хочу поділитися рецептом сметанного крему без використання згущувача. Крем виходить неймовірно ніжним і прекрасно тримає свою форму.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана 20% – 600 гр.
  • Цукрова пудра – 160 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування сметанного крему без згущувача для торта? Необхідну кількість сметани викладіть в мілке сито, попередньо застелене в кілька шарів марлею. Накрийте вільними краями марлі і помістіть цю конструкцію в холодильник приблизно на 6 годин.

За цей час сметана загусне, добре охолоне і стече зайва рідина. Отвешенную сметану викладіть в глибоку ємність.

Потім скориставшись міксером, ретельно збийте її до стану пишної повітряної консистенції.

Після чого поступово введіть необхідну кількість цукрової пудри, продовжуючи збивати крем на невеликій швидкості, поступово збільшуючи її.

Готовий сметанний крем без згущувача помістіть в холодильник ще на 30 хвилин. А потім використовуйте за призначенням. Такий сметанний крем без згущувача відмінно тримає форму і не розповзається. Сметанний крем чудово буде виглядати в якості прикраси торта або будь-якої іншої випічки.

Приємного апетиту!

Густий сметанний крем для торта Крем для торта Сметанний крем для торта Сметанний крем з 20% сметани для торта Торти