З превеликим задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим рецептом сметанного крему, який часто використовую для просочення медового торта, приготованого по фірмовому сімейним рецептом. Рецепт сметанного крему до неподобства проста і не відніме у вас багато часу.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сметана 26% – 1 кг
  • Цукрова пудра – 250 гр.

Процес приготування:

Як приготувати сметанний крем для медового торта? Необхідну кількість свіжої жирної сметани хорошої якості, попередньо охолодженої, вилийте в глибоку ємність, а потім гарненько збийте міксером на середній швидкості. Поступово додайте необхідну кількість цукрової пудри і, збільшуючи швидкість міксера, збийте крем до однорідної пухкої консистенції.

Кількість цукровою пудрою регулюйте у відповідності зі своїми смаковими уподобаннями. Приготований сметанний крем помістіть в холодильник, попередньо затягнувши ємність харчовою плівкою, для стабілізації і охолодження на годину-півтора.

Потім коржі медового торта змастіть приготованим охолодженим сметанним кремом.

Боки і верх торта також ретельно промажте неймовірно смачним і ніжним кремом, приготовленим на основі сметани.

Торт помістіть в холодильник для просочення краще всього на ніч, а потім подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся ніжним і соковитим медовим тортом!

Густий сметанний крем для торта Крем для медовика без яєць Крем для медовика з магазинної сметани Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта