З превеликим задоволенням хочу поділитися своїм улюбленим рецептом сметанного крему, який часто використовую для просочення медового торта, приготованого по фірмовому сімейним рецептом. Рецепт сметанного крему до неподобства проста і не відніме у вас багато часу.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Сметана 26% – 1 кг
- Цукрова пудра – 250 гр.
Процес приготування:
Як приготувати сметанний крем для медового торта? Необхідну кількість свіжої жирної сметани хорошої якості, попередньо охолодженої, вилийте в глибоку ємність, а потім гарненько збийте міксером на середній швидкості. Поступово додайте необхідну кількість цукрової пудри і, збільшуючи швидкість міксера, збийте крем до однорідної пухкої консистенції.
Кількість цукровою пудрою регулюйте у відповідності зі своїми смаковими уподобаннями. Приготований сметанний крем помістіть в холодильник, попередньо затягнувши ємність харчовою плівкою, для стабілізації і охолодження на годину-півтора.
Потім коржі медового торта змастіть приготованим охолодженим сметанним кремом.
Боки і верх торта також ретельно промажте неймовірно смачним і ніжним кремом, приготовленим на основі сметани.
Торт помістіть в холодильник для просочення краще всього на ніч, а потім подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся ніжним і соковитим медовим тортом!
Густий сметанний крем для торта Крем для медовика без яєць Крем для медовика з магазинної сметани Сметанний крем для торта Сметанний крем з цукровою пудрою для торта