Ситна і навариста солянка з ковбасою і капустою ідеальна для сімейного обіду. Основне блюдо примітно тим, що в нього можна додати багато різних продуктів за вашим смаком.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Квашена капуста – 400 гр.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Сосиски – 3 шт.
- Шинка – 150 гр.
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Маслини – за смаком
- Лимон – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт солянки з ковбасою і капустою простий у приготуванні! Сосиски ріжемо тонкими кільцями. Вибирати для солянки можна будь-які, за вашим смаком.
Ковбасу нарізаємо середніми шматочками. Продукт також вибираємо на свій розсуд.
Шинку нарізаємо тонкими напівпрозорими скибочками.
Свинину відварюємо в підсоленій воді до готовності, остуджуємо і ріжемо тонкими смужками.
Цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Кладемо у вільну посуд.
Морква також очищаємо від шкірки і ріжемо невеликими кубиками.
Помідори миємо й викладаємо в глибоку тарілку, заливаємо окропом на кілька хвилин.
Дістаємо ошпарені помідори, даємо стекти воді і подрібнюємо овочі.
розігріваємо Сковороду з олією і обсмажуємо там ковбасу, сосиски, шинку. Через 2 хвилини в сковороду кладемо квашену капусту, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні. Знадобиться 10-15 хвилин.
Потім обсмажуємо цибулю і моркву на середньому вогні. Не забуваємо додати сіль і перець.
До овочів додаємо подрібнені помідори і томатну пасту. Ретельно перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні.
ставимо На плиту велику каструлю з водою. Приблизно 3 літри. Кип’ятимо і вкидаємо піджарку з капусти і ковбаси. Варимо на середньому вогні, помішуючи. Коли вода знову почне закипати, додаємо в овочеву страву піджарку. Перемішуємо, за необхідності додаємо сіль і перець. Тримаємо на плиті ще 5 хвилин і знімаємо з вогню.
Розливаємо солянку по порційних тарілках. Додаємо маслини і тонкі часточки лимона. Можна заправити сметаною. Подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Солянка з капусти Солянка з ковбасою Солянка з ковбасою і лимоном Солянка з м'ясом і ковбасою Солянка з томатною пастою Солянка збірна м'ясна класична