Оригінальна закуска виходить із стрілок часнику. Блюдо вразить вас апетитним ароматом, а томатна паста додасть особливу пікантність. Рецепт ідеально доповнить м’ясні страви.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Часникові стрілки – 500 гр.
- Томатна паста чи Томатний соус – 4 ст. л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Петрушка для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати стрілки часнику з томатною пастою? Стрілки часнику ретельно промиваємо, сушимо і обрізаємо до довжини 7-10 див.
виливаємо В каструлю склянку води разом з томатною пастою. Ставимо на помірний вогонь і доводимо до кипіння.
Додаємо рослинне масло, сіль, цукор, перець і лавровий лист. Перемішуємо.
Викладаємо до соусу підготовлені стрілки часнику. Перемішуємо і тушкуємо близько 15 хвилин.
Додаємо сіль і спеції за необхідності.
Готово! Подаємо в тарілках разом зі свіжою петрушкою. Також страву можна і заготовити на зиму в скляній банці. Приємного апетиту!
Смажені стрілки часнику Стрілки часнику