Любителям перших страв хочу порадити приготувати простий і дуже апетитний гороховий суп з копченою ковбасою в мультиварці. Блюдо виходить смачним і ситним. Приготуйте, і ви не пошкодуєте! Такий суп я часто готую у холодну пору року.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох колотий – 150 гр.
  • Копчена ковбаса – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Вода – 1,5 л.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сухарики – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування горохового супу з копченою ковбасою в мультиварці? Колотий горох гарненько промийте кілька разів під проточною водою, а потім викладіть в чашу мультиварки. При бажанні можна горох замочити в розчині з харчовою содою з вечора. Так він швидше приготується.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Морква вимийте і очистіть овочечисткою, крупно наріжте. Овочі відправте в чашу мультиварки і залийте холодною водою. На панелі приладу встановіть програму «Суп», час приготування – 1 годину. Закрийте кришку мультиварки.

Копчену ковбасу крупно наріжте. За 15 хвилин до закінчення програми відправте ковбасу в мультиварку, готуйте до закінчення програми. Трохи посоліть і поперчіть. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися суп на 30 хвилин.

Зелень ретельно промийте і струсіть зайву вологу. Гороховий суп з копченою ковбасою, приготований в мультиварці, розлийте по порціях, прикрасьте зеленню.

Ароматний суп гороховий і подавайте на стіл з сухариками.

Приємного апетиту!

Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп в мультиварці Редмонд Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з копченостями в мультиварці