М’ясо – головний інгредієнт ситної вечері. Смачніше всього свиняча корейка, запечена у фользі. М’ясо виходить соковитим і смачним навіть в охолодженому вигляді.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свиняча корейка – 500 – 600 гр.
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 80 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
Приступимо до приготування свинячої корейки шматком у фользі в духовці. Змішайте гірчицю, соєвий соус, рослинна олія, сіль і мелений перець.
Корейку помийте, очистіть від плівок і жилок, викладіть в миску і залийте маринадом. Маринуйте м’ясо мінімум 1,5 години в холодному місці.
Викладіть м’ясо на фольгу, полийте зверху маринадом, що залишився.
загорніть Фольгу і покладіть згорток у термостійку форму.
Запікайте корейку при 220 градусах 40-50 хвилин, потім розгорніть фольгу і дайте м’ясу зарум’янитися 15-20 хвилин. М’ясо виходить смачним і ароматним, остудіть його і подавайте на стіл.
Смачного!