Ситне м’ясне блюдо для вашого столу – свиняча вирізка, смажена шматочками в сковороді. Подавайте частування до обіду або вечері. Оцініть простий і швидкий процес приготування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Свиняча вирізка – 0,5 кг
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати свинячу вирізку шматочками на сковороді? Обмиваємо розморожену свинячу вирізку під водою і даємо їй обсохнути. Можна витерти паперовим рушником.
Нарізаємо свинину проти волокон на невеликі шматки. Відповідна товщина – 1,5 див.
Вливаємо олію в сковороду, нагріваємо і викладаємо сюди шматочки м’яса.
Солимо продукт за смаком і смажимо на великому вогні до яскравої золотистої скоринки з обох сторін. Спеції додаємо за бажанням.
Соковите м’ясо з хрусткою скоринкою готово! Подавайте до столу з соусом, овочами або улюбленим гарніром.
Страви з свинини