На сковороді свинина готується дуже швидко, особливо якщо нарізати її шматочками. Щоб зробити м’ясо більш соковитим і ароматним, попередньо замаринуйте його на 10-15 хвилин.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для м’яса – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування свинини маленькими шматочками на сковороді. Свинину промийте, обсушіть і наріжте маленькими шматочками.
Перекладіть м’ясо в миску, посоліть його, додайте сухі спеції, перемішайте руками і залиште на 15-20 хвилин.
Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями.
На сковороді прогрійте рослинне масло і викладіть м’ясо.
Коли м’ясо злегка підрум’яниться і посвітлішає, додайте цибулю і продовжуйте готувати м’ясо на повільному вогні разом з цибулею 20-30 хвилин.
Подавайте свинину в гарячому вигляді. На гарнір, наприклад, можна відварити макарони.
Смачного!