Свинина з цибулею і морквою – це чудова основна страва під будь-який гарнір. Посмажити м’ясо і овочі можна з ароматними спеціями або соусами за смаком. Ця зажарка вирішить питання з ситним обідом або вечерею на всю сім’ю.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати шматочками свинину з цибулею та морквою на сковороді? Візьміть необхідні продукти за списком. Якщо м’ясо заморожене, то його потрібно повністю розморозити.
Цибулю і моркву очистіть, помийте.
Цибулю наріжте півкільцями.
Моркву натріть на крупній тертці.
Свинину наріжте невеликими кубиками.
Сковороду прогрійте, влийте рослинне масло.
Спочатку обсмажте цибулю до прозорого кольору, потім додайте моркву і смажте ще 2-3 хвилини.
Потім додайте свинину, продовжуйте смажити до готовності м’яса.
наприкінці посоліть і приправте за смаком.
Подавайте смажену свинину шматочками з цибулею і морквою з гарніром за своїм смаком.
Приємного апетиту!
Страви з свинини