Апетитні сирні капкейки, з ніжним кремом на основі збитих вершків і маскарпоне. Цукор можна регулювати по своєму смаку, а верхівку прикрасити горіхами або цукровою пудрою.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно – 150 гр.
  • Сир – 180 гр.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 40 мл
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Вершки 33% – 200 мл
  • Сир Маскарпоне – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 70 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати сирні капкейки з кремом. Сир збиваємо міксером, щоб отримати однорідну м’яку масу.

Вершкове масло розтоплюємо на маленькому вогні або на водяній бані, якщо ви боїтеся, що воно підгорить.

Яйця з’єднайте з цукром і збиваємо в густу масу. Додаємо молоко, поступово вводимо муку, розпушувач, ванільний цукор і сир. Замішуємо тісто.

Для крему збиваємо жирні вершки з цукровою пудрою. Потім додаємо маскарпоне і знову збиваємо в однорідну суміш.

Змащуємо формочки для капкейків рослинним маслом. Наповнюємо їх на 2/3 тіста і відправляємо в розігріту духову піч. Випікаємо капкейки близько 30 хв

Для прикраси, наповнюємо кремом кондитерський мішок і робимо на верхівці красиві піки.

Приємного апетиту!

Кекси Кекси на молоці Кекси на молоці силіконових формочках в духовці ПП кекси Сирний кекс у духовці Сирні капкейки Сирні кекси