Апетитні сирні капкейки, з ніжним кремом на основі збитих вершків і маскарпоне. Цукор можна регулювати по своєму смаку, а верхівку прикрасити горіхами або цукровою пудрою.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно – 150 гр.
- Сир – 180 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 40 мл
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Вершки 33% – 200 мл
- Сир Маскарпоне – 150 гр.
- Цукрова пудра – 70 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати сирні капкейки з кремом. Сир збиваємо міксером, щоб отримати однорідну м’яку масу.
Вершкове масло розтоплюємо на маленькому вогні або на водяній бані, якщо ви боїтеся, що воно підгорить.
Яйця з’єднайте з цукром і збиваємо в густу масу. Додаємо молоко, поступово вводимо муку, розпушувач, ванільний цукор і сир. Замішуємо тісто.
Для крему збиваємо жирні вершки з цукровою пудрою. Потім додаємо маскарпоне і знову збиваємо в однорідну суміш.
Змащуємо формочки для капкейків рослинним маслом. Наповнюємо їх на 2/3 тіста і відправляємо в розігріту духову піч. Випікаємо капкейки близько 30 хв
Для прикраси, наповнюємо кремом кондитерський мішок і робимо на верхівці красиві піки.
Приємного апетиту!
Кекси Кекси на молоці Кекси на молоці силіконових формочках в духовці ПП кекси Сирний кекс у духовці Сирні капкейки Сирні кекси