Смачний, ароматний паска з родзинками дуже легко приготувати в мультиварці. Сирне тісто виходить особливо ніжним і м’яким. Такий виріб прикрасить святковий стіл та стане гарним подарунком для гостей.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Сир – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Сухі дріжджі – 11 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Ізюм – за смаком

Процес приготування:

Готувати сирну паску в мультиварці легко! Молоко трохи підігріваємо, засипаємо в нього дріжджі, ложку цукру і 2 столові ложки борошна. Розмішуємо, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хв.

Вершкове масло розтоплюємо, додаємо цукор, у тому числі і ванільний, яйця і збиваємо міксером.

Тепер змішуємо дріжджову масу з вершковою, змішуємо їх з сиром і просіваємо в суміш борошно через ситечко.

Замішуємо еластичне тісто, накриваємо його рушником і ставимо в тепло на 2 години.

Готово, залишилося додати родзинки і тісто обім’яти. Залишаємо ще на годину.

Змащуємо чашу мультиварки і викладаємо тісто. Включаємо режим «Випічка» на 60 хв., потім ставимо ще на 30 хв.

Порада: за бажанням можна прикрасити паску білковим кремом або цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Великодні паски на вершковому маслі Здобні великодні паски Святковий стіл на Великдень Сирні паски з сухофруктами Сирні паски на дріжджах з родзинками Смачні великодні паски Солодкі паски