Смачний, ароматний паска з родзинками дуже легко приготувати в мультиварці. Сирне тісто виходить особливо ніжним і м’яким. Такий виріб прикрасить святковий стіл та стане гарним подарунком для гостей.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Сир – 150 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Сухі дріжджі – 11 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Ванілін – 2 ч. л.
- Борошно пшеничне – 600 гр.
- Ізюм – за смаком
Процес приготування:
Готувати сирну паску в мультиварці легко! Молоко трохи підігріваємо, засипаємо в нього дріжджі, ложку цукру і 2 столові ложки борошна. Розмішуємо, накриваємо рушником і залишаємо на 20 хв.
Вершкове масло розтоплюємо, додаємо цукор, у тому числі і ванільний, яйця і збиваємо міксером.
Тепер змішуємо дріжджову масу з вершковою, змішуємо їх з сиром і просіваємо в суміш борошно через ситечко.
Замішуємо еластичне тісто, накриваємо його рушником і ставимо в тепло на 2 години.
Готово, залишилося додати родзинки і тісто обім’яти. Залишаємо ще на годину.
Змащуємо чашу мультиварки і викладаємо тісто. Включаємо режим «Випічка» на 60 хв., потім ставимо ще на 30 хв.
Порада: за бажанням можна прикрасити паску білковим кремом або цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Великодні паски на вершковому маслі Здобні великодні паски Святковий стіл на Великдень Сирні паски з сухофруктами Сирні паски на дріжджах з родзинками Смачні великодні паски Солодкі паски