Чебуреки – це такий швидкий перекус в східному стилі. Багатьом було цікаво, як в чебуречних виходять такі соковиті чебуреки з тонким хрустким тестом, ми розкриємо цей секрет в нашому рецепті.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Вода – 200 мл
- Сіль – 1 щіпка
- Горілка – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати тіста для чебуреків як в чебуречній з бульбашками на горілці. У миску розбийте яйце і додайте щіпку солі, збийте.
Додайте у збите яйце воду, рослинне масло і горілку, перемішайте.
Потім частинами починайте вводити просіяне борошно і замішувати тісто.
Коли тісто стане досить густим, перекладіть його на стіл і продовжуйте замішувати руками.
Тісто перекладіть в целофановий пакет і залиште на 10-15 хвилин.
Потім ще раз вимісити тісто, воно вийде ніжним і гладким.
Чебуреки з такого тіста виходять тонкими і хрусткими, як в чебуречній.
Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое