Щоб тісто для італійської піци вийшло еластичним і гладким, важливо використовувати оливкову олію. Процес приготування тіста без дріжджів для італійської піци дуже простий, з ним впорається і початківець кулінар. Основа з такого тіста вийде тонкою, що вдало поєднується з великою кількістю начинки.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Борошно пшеничне – 160 гр.
- Вода – 80 мл
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сода харчова – 0.33 ч. л.
- Оцет яблучний 6% – 1 ч. л.
- Сіль – 0.33 ч. л.
Процес приготування:
Готувати тісто для італійської піци без дріжджів просто! Просійте борошно пшеничне. У глибоку ємність відправте просіяне борошно, додайте сіль, перемішайте.
Соду необхідно погасити яблучним оцтом. Додати гашену соду до сухих інгредієнтів, перемішайте.
Потім додаємо до інших компонентів оливкове масло, перемішуємо.
Додаємо в робочу ємність заключний інгредієнт – воду.
замішуємо Руками тісто до моменту, поки воно не перестане бути липким. Залиште тісто на 20 хвилин в стороні.
Після цього тісто потрібно розділити на дві частини. Із зазначеної кількості інгредієнтів можна зробити дві основи для піци.
Тісто для італійської піци без дріжджів готово!
Приємного вам апетиту!
Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци без дріжджів і без яєць Тісто для піци без яєць Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци як у піцерії Тонке тісто для піци на воді як у піцерії