Заміс тесту на кефірі з майонезом займає небагато часу. Така піца відноситься до категорії «на швидку руку». Кефір для тіста візьміть жирний, адже на легкому кефірі тісто буде дуже рідким. Майонез додасть коржу особливий аромат і ситність. Начинка до цієї піці підходить будь-яка. Запікаємо піцу на сковорідці.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне – 9 ст. л.
  • Кефір – 200 мл
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.

Процес приготування:

Почнемо готувати тісто для піци на кефірі і майонезі. У посуд для замішування тіста налийте теплий кефір. Покладіть до нього 4 ложки майонезу.

Потім розбийте яйця і насипте просіяне на сито борошно.

Ложкою або віночком ці інгредієнти перемішайте до однорідного стану. Тісто повинне вийти консистенції густої сметани.

Сковорідку для випічки піци намажте олією.

Вкладете в неї замішане тісто, розподіляючи його по поверхні сковорідки рівним шаром. Поверх тіста красиво укладіть підготовлену начинку і можете запікати піцу.

Смачною і вдалою випічки!

Бездріжджове тісто для піци на кефірі Дріжджове тісто для піци на кефірі Рідке тісто для піци Тісто для піци на кефірі Тонке тісто для піци