В цьому рецепті вам пропонується приготувати піцу з тонкою і хрусткою основою, щоб був більш виразним смак начинки. Тісто для такої піци замішують на воді, без яєць і додають трохи сухих дріжджів.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Борошно пшеничне – 275 гр.
  • Вода – 250 мл
  • Сухі дріжджі – 4 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати тісто для піци на воді без яєць легко! У посуд для замішування тіста насипте сухі дріжджі, сіль і налийте трохи підігріту воду. Ці інгредієнти ложечкою перемішайте.

Потім потроху насипайте в рідку основу просіяне борошно і відразу тісто рукою вимішуйте. Спочатку тісто буде дуже липким. Вимішуйте його до тих пір, поки перестане прилипати до долоні. Секрет смачного тіста саме ретельного вимішування. На заміс тесту йде 7-10 хвилин.

Потім в інший посуд налийте ложку оливкової олії і намажте їм стінки посуду. Покладіть в неї скатанное в колобок замішане тісто і залиште для вистоювання на 20 хвилин. Прикрийте тісто серветкою.

Приготоване тісто можете розрізати на 2 шматочки і один покласти в морозилку до наступного разу.

Шматок тіста розкачайте качалкою, перекладіть його у форму для випічки і можете збирати піцу з будь-якої начинки.

Смачною і вдалою випічки!

Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци Тонке тісто для піци на воді як у піцерії