М’яке, пухке тісто для домашньої піци можна приготувати в мультиварці Панасонік. Простий кулінарний процес не забере багато часу. Порадуйте близьких апетитною заготівлею.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Вода – 2 склянки
- Масло оливкова – 60 мл
- Мед – 60 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сухі дріжджі – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати тісто для піци в хлібопічці Панасонік просто! Підготуємо продукти для тіста за списком. Борошно ретельно просіваємо через дрібне сито.
Починаємо завантажувати контейнер хлібопічки продуктами. Спершу викладаємо просіяне борошно.
Сухі дріжджі всипаємо в спеціальний для цього відсік на корпусі хлібопічки.
До борошні відправляємо воду, оливкова олія і мед. Додаємо трохи цукру.
Переставляємо наповнений контейнер у техніку. Відповідна програма для замісу в хлібопічці Панасонік – номер 24.
Тісто буде готове через 45 хвилин, після приготування буде подано сигнал.
Частина готового продукту можна покласти в целофановий пакет і зберігати в холодильнику не більше п’яти днів.
Іншу частину можна розкачати в тонкий пласт. Основа для піци готова, можна викладати на неї продукти.
Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто в домашніх умовах Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци в хлібопічці Тісто на воді для піци на сухих дріжджах