Справжні чебуреки як в кращих закусочних дуже просто приготувати вдома! Головне – знати невеликі хитрощі і не бояться застосовувати. Так вода в рецепті зробить тісто пузырчатым та повітряним, а верх закуски дуже рум’яним і апетитним! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Вода – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Горілка – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто на чебуреки з бульбашками як в чебуречній на горілці. Воду підігріваємо так, щоб вона була теплою. Вливаємо її в глибоку ємність, додаємо до неї яйце, рослинне масло, горілку і сіль. Всі добре розмішуємо.
Борошно просіваємо через ситечко, поступово додаючи її до рідких продуктів, постійно помішуючи, щоб тісто виходило однорідним.
Коли тісто стане досить густим, продовжуємо вимішувати його руками 5-7 хв., щоб воно було вийшло еластичним.
Накриваємо тісто плівкою і даємо йому постояти 20-30 хв.
Тепер можна приступати до приготування чебуреків! Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі Хрустке тісто для чебуреків з горілкою Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое