Тонке тісто як у піцерії можна приготувати в домашніх умовах і без використання дріжджів. Продукт виходить м’яким і ніжним смаком.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Вода – 120 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 2 щіпки
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування тонкого і м’якого тіста для піци без дріжджів як у піцерії. Кип’ятимо воду і охолодити до теплого стану.
У воду додаємо сіль і соду. Розмішуємо до розчинення сухих продуктів.
Сюди ж вливаємо олію і розбиваємо яйце. Збиваємо до однорідного стану.
Повільно просіваємо борошно і відразу ж замішуємо вміст густою і щільною маси.
Руками виліплює з тіста гладкий і рівномірний шар. Готово!
Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци як у піцерії Тонке тісто для піци Тонке тісто для піци на воді як у піцерії