Дуже ніжний і смачний десерт для затишного домашнього чаювання можна приготувати з печива і вершків. Його можна робити у формі торта і окремих тістечок, прикрашати фруктами і шоколадом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво цукрове – 500 гр.
  • Вершки – 500 мл
  • Яблучний сік – 150 мл
  • Груша – 2 шт.
  • Банан – 1 шт.
  • Шоколад темний – 50 гр.
  • Масло – 20 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати торт без випічки печива і вершків? Фрукти помийте. Банан наріжте часточками. З груш видаліть серцевину і наріжте.

Охолоджені вершки збийте з ванільним цукром.

Яблучний сік влийте в миску і умочіть в ньому кожне печиво.

Змочений соком печиво викладіть на блюдо.

Перший шар печива змастіть кремом і викладіть зверху груші.

Потім знову зробіть шар печива, промажте кремом і покладіть банан.

Продовжуйте викладати шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Краю і верхній шар змастіть кремом. Прикрасьте десерт шматочками фруктів і шоколадом. Торт поставте в холодильник на 2-3 години для просочення.

Приємного апетиту!

Торти