Дуже ніжний і смачний десерт для затишного домашнього чаювання можна приготувати з печива і вершків. Його можна робити у формі торта і окремих тістечок, прикрашати фруктами і шоколадом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво цукрове – 500 гр.
- Вершки – 500 мл
- Яблучний сік – 150 мл
- Груша – 2 шт.
- Банан – 1 шт.
- Шоколад темний – 50 гр.
- Масло – 20 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати торт без випічки печива і вершків? Фрукти помийте. Банан наріжте часточками. З груш видаліть серцевину і наріжте.
Охолоджені вершки збийте з ванільним цукром.
Яблучний сік влийте в миску і умочіть в ньому кожне печиво.
Змочений соком печиво викладіть на блюдо.
Перший шар печива змастіть кремом і викладіть зверху груші.
Потім знову зробіть шар печива, промажте кремом і покладіть банан.
Продовжуйте викладати шари, поки не закінчаться всі інгредієнти. Краю і верхній шар змастіть кремом. Прикрасьте десерт шматочками фруктів і шоколадом. Торт поставте в холодильник на 2-3 години для просочення.
Приємного апетиту!
Торти