Смак цього десерту просто приголомшливий. Хрусткий солоний крекер відмінно поєднується з солодким згущеним молоком. Один раз спробувавши цей десерт, вам захочеться готувати його знову і знову.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко згущене – 500 гр.
- Крекери пшеничні (солоне) – 350 гр.
- Желатин харчовий – 20 гр.
- Вода – 50 мл
Процес приготування:
Як приготувати торт з солоного крекеру без випічки? Форму для торта застелити харчовою плівкою, викладіть в неї 2/3 частини крекеру.
Желатин залийте водою і залиште на 15 хвилин, щоб він розпух. Потім поставте його на вогонь і помішуючи, доведіть до повного розчинення гранул.
Желатинову масу трохи охолодіть і з’єднайте зі згущеним молоком.
Влийте суміш зі згущеним молоком у форму. Залишилося печиво викладіть зверху, трохи вдавлюючи його в крем.
Форму з тортом поставте в холодильник на 5 годин, щоб він застиг. Потім переверніть форму і викладіть торт на плоске блюдо і ваш десерт готовий.
Приємного апетиту!
Торти