Смак цього десерту просто приголомшливий. Хрусткий солоний крекер відмінно поєднується з солодким згущеним молоком. Один раз спробувавши цей десерт, вам захочеться готувати його знову і знову.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко згущене – 500 гр.
  • Крекери пшеничні (солоне) – 350 гр.
  • Желатин харчовий – 20 гр.
  • Вода – 50 мл

Процес приготування:

Як приготувати торт з солоного крекеру без випічки? Форму для торта застелити харчовою плівкою, викладіть в неї 2/3 частини крекеру.

Желатин залийте водою і залиште на 15 хвилин, щоб він розпух. Потім поставте його на вогонь і помішуючи, доведіть до повного розчинення гранул.

Желатинову масу трохи охолодіть і з’єднайте зі згущеним молоком.

Влийте суміш зі згущеним молоком у форму. Залишилося печиво викладіть зверху, трохи вдавлюючи його в крем.

Форму з тортом поставте в холодильник на 5 годин, щоб він застиг. Потім переверніть форму і викладіть торт на плоске блюдо і ваш десерт готовий.

Приємного апетиту!