Сир з лавашем добре поєднуються за смаком не тільки в солодких стравах. Додамо до сиру зелені петрушку, кріп і часник. Трубочки з такою начинкою обсмажимо в сковорідці. У вас вийде відмінний сніданок і страва для перекусу на будь-який час.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш вірменський – 2 шт.
  • Сир – 500 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Петрушка – 1 пучок
  • Яйце – 4 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати трубочки з лаваша з сиром і зеленню? Сир покладіть в глибоку миску і виделкою або рукою добре розімніть, щоб не було великих грудок.

Зелень промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте. Очищені зубки часнику подрібніть на часничниці. Все це перекладіть до сиру, вбийте одне яйце, посоліть і добре перемішайте.

Листи лаваша розкладіть на поверхні столу.

Потім лаваш розрізати на прямокутники розміром приблизно 10х15 див. На край кожного шматочки лаваша викладіть сирну начинку. Решту поверхню шматочка змастіть збитим білком, щоб трубочки зберегли свою форму при обсмажуванні. Шматочки лаваша з начинкою скрутіть в рулети.

В окремий посуд розбийте 2 яйця, додайте майонез і добре перемішайте. У сковорідку налийте олію і накалите його. Трубочки умочіть в суміш яйця і майонезу і викладіть на сковорідку.

Обсмажуйте трубочки на середньому вогні до рум’яного кольору з обох сторін.

Приготовані трубочки з сиром і зеленню перекладіть на тарілку і подайте до столу з м’ясною стравою, супом або будь-яким напоєм.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками