Вдале блюдо для повсякденного меню. Узбецький плов зі свининою підійде для обіду або вечері. А з приготуванням смачного плову відмінно справляється мультиварка.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Приправа (на вибір) – 20 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Рис пропарений – 1,5 – 2 склянки
  • Вода – 2 склянки
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Часник – 1 головка

Процес приготування:

Як приготувати узбецький плов зі свининою в мультиварці? Свинину промийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте кубиками.

Моркву очистіть, помийте і наріжте тонкою соломкою. Цибулю наріжте дрібними кубиками.

В чашу мультиварки влийте рослинне масло. Викладіть м’ясо, посоліть і приправте його, також додайте моркву і цибулю. Змішайте ці інгредієнти.

Рис промийте проточною водою і викладіть його в чашу мультиварки.

Потім влийте воду і покладіть головку часнику.

Встановіть режим «Плов» на годину. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки, перемішайте плов і можна подавати його на стіл.

Приємного апетиту!

Плов Плов в мультиварці Поларіс Плов в мультиварці Редмонд Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Плов зі свининою в мультиварці Поларіс Співвідношення рису і води для плову в мультиварці