Варення з черешні виділяється своїм яскравим ароматом і наваристостью. З додаванням желюючий цукру ласощі вийде ще більш густим і апетитним. Процес приготування дуже простий і швидкий, знадобиться всього два інгредієнти.
Інгредієнти: на 2 л.
- Черешня – 2 кг
- желюючий Цукор – 1 кг
Процес приготування:
Рецепт варення з черешні з желюючою цукром гранично простий! Для варення відбираємо тільки гарні ягоди. Черешня має бути стиглою, соковитою, але без яких-небудь дефектів. Потім продукт промиваємо і, за бажанням, видаляємо кісточки.
Викладаємо підготовлені ягоди в каструлю і ставимо на помірний вогонь. Води додавати не потрібно. Доводимо вміст до легкого кипіння і продовжуємо варити 5 хвилин.
Після нетривалої варіння додаємо желюючий цукор і продовжуємо варити ласощі на помірному вогні до повного розчинення сухого інгредієнта. Весь час вміст необхідно помішувати.
Готове варення знімаємо з вогню і розливаємо по банках. Після повного охолодження ягідне ласощі можна пробувати. Приємного апетиту!
Варення з черешні Варення з черешні з кісточками Варенье Черешня на зиму