Варення з кабачка – це незвичайне і смачне ласощі. Готувати його дуже просто, і з його рецептом впоратися навіть починаюча господиня. А щоб надати йому особливий аромат і неповторні нотки додамо трохи лимона. Просто смакота!


Інгредієнти: на 2 л.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1,5 кг

Процес приготування:

Як почати готувати варення з кабачка з лимоном через м’ясорубку? Промиваємо кабачки і лимон. Кабачки очистити від шкірки, розрізаємо вздовж на дві половинки і вичищаємо насіння.

З допомогою м’ясорубки подрібнюємо кабачки до однорідної маси.

Лимон розрізаємо на кілька частин і також прокручуємо через м’ясорубку.

З’єднуємо лимон, кабачки, а також цукор.

Залишаємо масу на 2 години, після чого ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Тепер зменшуємо вогонь і продовжуємо варити, періодично помішуючи 30 хв.

Розкладаємо гаряче варення в стерилізовані банки і щільно закатуємо. Залишаємо при кімнатній температурі до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Варення з кабачків Варення з кабачків через м'ясорубку Варенье Джем з кабачков Кабачки на зиму Консервовані кабачки