Варення з кабачків для багатьох звучить як щось дивовижне. Насправді це дуже смачне і апетитне ласощі! Особливо у поєднанні з фруктами і цитрусовими. Дивовижним варення виходить з кабачків і яблук! Густе, соковите, янтарне, воно просто радує око!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 500 гр.
- Яблука – 500 гр.
- Цукор-пісок – 500 гр.
- Лимон – 0.5 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати варення з кабачків і яблук. Кабачки промиваємо, розрізаємо їх на половинки і очищаємо від насіння.
Тепер нарізаємо їх не дуже великими кубиками.
Яблука також миємо, видаляємо серцевину і насіння і ріжемо квадратиками.
Складаємо все в каструлю, вичавлюємо сік половинки лимона.
Перемішуємо і засипаємо цукром.
Залишаємо продукти на одну годину, щоб вони виділили достатньо соку для варіння.
Тепер ставимо варення на плиту, доводимо масу до кипіння і варимо на невеликому вогні годину, періодично помішуючи.
Розкладаємо бурштинове варення в стерилізовані банки і закочує їх.
Залишаємо в теплі до повного охолодження.
Приємного апетиту!
Варення з кабачків Варення з кабачків з лимоном Кабачки на зиму Консервовані кабачки