Янтарне, ароматне варення з кабачків з апельсином володіє цікавим, незвичайним смаком! Булочки і пиріжки, млинці та тости з них виходять просто дивовижними!


Інгредієнти: на 1.2 л.

  • Кабачки – 1 кг
  • Апельсин – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 800 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати варення з кабачків з апельсином через м’ясорубку? Кабачки миємо, зрізаємо з них шкірку, потім розрізаємо на половинки і вичищаємо насіння.

Пропускаємо кабачки через м’ясорубку.

Засипаємо кабачкове пюре цукром і залишаємо на годину, щоб виділилося достатньо соку.

Апельсини також очищаємо від шкірки, розрізаємо на кілька часточок і видаляємо кісточки.

Подрібнюємо їх за допомогою м’ясорубки.

З’єднуємо в каструлі кабачки і апельсин, розмішуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь, і, помішуючи, варимо півгодини.

Гаряче варення розливаємо в стерилізовані банки.

Закатуємо, накриваємо рушником до охолодження.

Приємного апетиту!

Варення з кабачків Варення з кабачків з апельсином Варення з кабачків через м'ясорубку Джем з кабачків Кабачки на зиму Консервовані кабачки