Янтарне, ароматне варення з кабачків з апельсином володіє цікавим, незвичайним смаком! Булочки і пиріжки, млинці та тости з них виходять просто дивовижними!
Інгредієнти: на 1.2 л.
- Кабачки – 1 кг
- Апельсин – 3 шт.
- Цукор-пісок – 800 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати варення з кабачків з апельсином через м’ясорубку? Кабачки миємо, зрізаємо з них шкірку, потім розрізаємо на половинки і вичищаємо насіння.
Пропускаємо кабачки через м’ясорубку.
Засипаємо кабачкове пюре цукром і залишаємо на годину, щоб виділилося достатньо соку.
Апельсини також очищаємо від шкірки, розрізаємо на кілька часточок і видаляємо кісточки.
Подрібнюємо їх за допомогою м’ясорубки.
З’єднуємо в каструлі кабачки і апельсин, розмішуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь, і, помішуючи, варимо півгодини.
Гаряче варення розливаємо в стерилізовані банки.
Закатуємо, накриваємо рушником до охолодження.
Приємного апетиту!
Варення з кабачків Варення з кабачків з апельсином Варення з кабачків через м'ясорубку Джем з кабачків Кабачки на зиму Консервовані кабачки