Варення з кабачків – це справжнє відкриття! Смачне, апетитне, густе і соковите, воно стане ще смачніше, якщо приготувати його з апельсинами і лимоном. Дуже апетитно! А ще це чудова начинка для домашньої випічки!
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Кабачки – 3 шт.
- Апельсин – 500 гр.
- Лимон – 150 гр.
- Цукор-пісок – 1 кг
Процес приготування:
Як почати готувати варення з кабачків з лимоном і апельсином через м’ясорубку? Зрізаємо шкірку з кабачків і очищаємо від насіння.
Тепер перекручуємо їх в м’ясорубці.
Апельсин і лимон миємо, розрізаємо на кілька часточок і ошпарюємо окропом.
Після чого також прокручуємо через м’ясорубку.
Ставимо масу на плиту, додаємо цукровий пісок, доводимо її до кипіння і на невеликому вогні варимо 30 хв.
Розкладаємо гаряче варення по стерилізованим банкам і закатуємо.
Приємного апетиту!
Варення з кабачків з апельсином Варення з кабачків з лимоном і апельсином Варенье Джем з кабачків Кабачки на зиму