Варення з кабачків – це справжнє відкриття! Смачне, апетитне, густе і соковите, воно стане ще смачніше, якщо приготувати його з апельсинами і лимоном. Дуже апетитно! А ще це чудова начинка для домашньої випічки!


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Апельсин – 500 гр.
  • Лимон – 150 гр.
  • Цукор-пісок – 1 кг

Процес приготування:

Як почати готувати варення з кабачків з лимоном і апельсином через м’ясорубку? Зрізаємо шкірку з кабачків і очищаємо від насіння.

Тепер перекручуємо їх в м’ясорубці.

Апельсин і лимон миємо, розрізаємо на кілька часточок і ошпарюємо окропом.

Після чого також прокручуємо через м’ясорубку.

Ставимо масу на плиту, додаємо цукровий пісок, доводимо її до кипіння і на невеликому вогні варимо 30 хв.

Розкладаємо гаряче варення по стерилізованим банкам і закатуємо.

Приємного апетиту!

Варення з кабачків з апельсином Варення з кабачків з лимоном і апельсином Варенье Джем з кабачків Кабачки на зиму