Джем з ревеню з апельсином заслуговує, щоб його приготували. Він порадує вас не приторно солодким смаком, тонкою кислинкою і свіжим ароматом цитрусових.
Інгредієнти: на 0.75 л.
- Ревінь – 500 гр.
- Апельсин – 2 шт.
- Цукор-пісок – 400 гр.
- Кориця – 1 ч. л.
- Крохмаль картопляний – 1 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати варення з ревеню і апельсина. Черешки ревеню очистіть від тонкої і ніжної шкірки, промийте їх і наріжте на шматочки.
Апельсини ретельно промийте, обсушіть і один апельсин очистіть від шкірки.
Потім поріжте апельсини на невеликі шматочки і видаліть кісточки.
В чашу блендера перекладіть шматочки ревеню і апельсинів.
Подрібніть ці інгредієнти в однорідну масу.
Отримане пюре перекладіть в каструлю для варіння варення, додайте розраховане кількість цукру і добре перемішайте. Каструлю поставте на невеликий вогонь і варіть джем протягом 15 хвилин від початку кипіння. Коли варення закипить, можете за бажанням додати до нього корицю і крохмаль, що зробить десерт більш густим і ароматним.
Гарячий джем розлийте в стерильні баночки і щільно закрийте кришками.
У вас вийшов дуже ароматний джем з незвичайним смаком. Зберігайте його в холодному місці.
Приємного чаювання!