Джем з ревеню з апельсином заслуговує, щоб його приготували. Він порадує вас не приторно солодким смаком, тонкою кислинкою і свіжим ароматом цитрусових.


Інгредієнти: на 0.75 л.

  • Ревінь – 500 гр.
  • Апельсин – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 400 гр.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Крохмаль картопляний – 1 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати варення з ревеню і апельсина. Черешки ревеню очистіть від тонкої і ніжної шкірки, промийте їх і наріжте на шматочки.

Апельсини ретельно промийте, обсушіть і один апельсин очистіть від шкірки.

Потім поріжте апельсини на невеликі шматочки і видаліть кісточки.

В чашу блендера перекладіть шматочки ревеню і апельсинів.

Подрібніть ці інгредієнти в однорідну масу.

Отримане пюре перекладіть в каструлю для варіння варення, додайте розраховане кількість цукру і добре перемішайте. Каструлю поставте на невеликий вогонь і варіть джем протягом 15 хвилин від початку кипіння. Коли варення закипить, можете за бажанням додати до нього корицю і крохмаль, що зробить десерт більш густим і ароматним.

Гарячий джем розлийте в стерильні баночки і щільно закрийте кришками.

У вас вийшов дуже ароматний джем з незвичайним смаком. Зберігайте його в холодному місці.
Приємного чаювання!

Варення з ревеню Джеми Ревінь на зиму Страви з ревеню