Приголомшливе пряне варення з вишні, кешью з нотками м’яти, кориці і бадьяну. Ласощі виходить дуже запашним і має оригінальний освіжаючий смак.
Інгредієнти: на 0.3 л.
- Вишня – 300 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Кешью – 100 гр.
- Вода – 50 мл
- Кориця – 0,5 шт.
- Бадьян – 3 зірки
- Перець духмяний горошок – 3 шт.
- М’ята свіжа – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати варення з вишні з горіхами, необхідно вишні перебрати, помити і видалити кісточки. Скласти ягоди в каструлю, засипати цукром і, помішуючи, поставити на середній вогонь, накрити кришкою.
добре нагріти Сковороду. Висипати на неї горіхи. Обсмажувати кешью на сухій сковороді до рум’яності. У каструлю покласти корицю, бадьян, перець. Додати м’яту. Перемішати і влити воду.
Висипати горіхи в миску. Коли цукор в ягідному соку розчиниться, прибрати м’яту. Додати в варення горіхи і перемішати.
стерилізувати Банку на пару. Гаряче варення вилити в банку, закрити кришкою. Зберігати близько 1 року.
Приємного апетиту!
Варення з вишні Варення з цілими ягодами вишні без кісточок Вишня з цукром на зиму Вишня у власному соку без кісточок на зиму Вишня у власному соку на зиму