Цікава начинка для вареників виходить з сирої картоплі з цибулею. Домашній продукт виходить ароматним і приємним на смак. Спробуйте простий рецепт для ваших кулінарних рішень.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 150 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Для начинки: –
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати вареники з сирою картоплею і цибулею легко! Розмішуємо борошно з сіллю в глибокій тарілці. Розбиваємо в суху суміш куряче яйце.
Повільно вливаємо в масу воду, перемішуємо ложкою, а потім починаємо вимішувати руками до отримання щільного однорідного кома.
Залишимо тісто на час і приступимо до приготування начинки. Чистимо картоплю натираємо його на тертку з не дуже великими зубчиками. Віджимаємо отримане пюре від соку.
Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо в маслі до рум’яної скоринки. Кладемо його до картоплі, солимо, перчимо і розмішуємо.
Далі розкачуємо тісто товщиною менше сантиметра. Ділимо тонкий продукт на маленькі рівні кола.
Розкладаємо начинку з картоплі і цибулі по центру кожного кружечка. Закриваємо краями і міцно склеюємо їх.
Відварюємо вареники з начинкою 5-7 хвилин в киплячій воді з сіллю за смаком. Потім перекладаємо блюдо в порційні тарілки і подаємо до столу!
Вареники з картоплею і смаженою цибулею Вареники з картоплею і цибулею Тісто для вареників без яєць Тісто для вареників з картоплею Тісто для вареників на воді Тісто для вареників на воді з картоплею Тісто для вареників на воді з яйцями